Month: March 2005

Uncategorized

Dita e Verës , “Bukë dhe Shfaqje”

Dita e Verës , “Bukë dhe Shfaqje” Botuar tek gazeta Metropol Një ndër gjerat më spikatëse tek romakët ka pas qënë dashuria e madhe për zbavitjet spektakulare. E natyrshme kjo për një popull mesdhetar si romakët, të cilët po si ne shqiptarët sot, jepeshin me kënaqësi ndaj dëfrimeve masive dhe qejfeve kolektive. Një ndër shkrimtarët […]

Uncategorized

Suksesi i politikës së jashtme të Bushit : zëri i Shumicës së heshtur më në fund po dëgjohet.

Suksesi i politikës së jashtme të Bushit : zëri i Shumicës së heshtur më në fund po dëgjohet. Botuar tek gazeta shekulli Te shtunën filloi tërheqja e trupave Siriane nga Libani duke i dhënë fund një pushtimi prej disa dekadave si dhe duke çuar drejt rrugës së zgjidhjes së konfliktit të konfliktit të brendshëm të […]

Uncategorized

Diskursi i Fushates Qeveritare

Diskursi i Fushates Qeveritaremarre nga Gazeta Metropol Kohët e fundit është vënë re se qeveria e sotme shqiptare përpiqet ti shmanget debateve ne lidhje me ecurinë e dy proceseve integruese, procesi i integrimit në Bashkimin Evropian dhe NATO, pasi ato mund të shërbejnë si dy indikatorët kryesore mates të mosarritjeve të alternativës socialiste. Në zgjedhjet […]

Uncategorized

Po me kazinotë ë’patën xhanëmë (Sus me kumarin se do ju nxjerrin në bodec!!!)

Po me kazinotë ë’patën xhanëmë (Sus me kumarin se do ju nxjerrin në bodec!!!)   Botuar tek gazeta Metropol     Gjatë këtyre ditëve në qëndër të debatit publik është futur ëështja e kazinove që nisi nga vendimi i fundit i qeverisë shqiptare për të dhënë liëensën për pesë syresh. Aktorë të ndryshëm publik, në […]

Uncategorized

Po me kazinotë ç’patën xhanëmë (Sus me kumarin se do ju nxjerrin në bodec!!!)

Po me kazinotë ç’patën xhanëmë (Sus me kumarin se do ju nxjerrin në bodec!!!)   Botuar tek gazeta Metropol     Gjatë këtyre ditëve në qëndër të debatit publik është futur çështja e kazinove që nisi nga vendimi i fundit i qeverisë shqiptare për të dhënë liçensën për pesë syresh. Aktorë të ndryshëm publik, në […]

Back To Top