Month: January 2006

Uncategorized

Politika e jashtme shqiptare si pjesë e politikës së brendshme

Politika e jashtme shqiptare si pjesë e politikës së brendshme botuar tek gazeta e se shtunes   Kriza politika ku është zhytur vendi nxorri sërish në pah dobësinë e jashtëzakonshme të institucioneve në Shqipëri në përgjithësi dhe në mënyrë të veçantë brishtësinë e demokracisë shqiptare. Sakaq në vende si Rumania dhe Bullgaria me të cilët […]

Uncategorized

Korrupsioni: përgjegjësi e elitave dhe barrë e shumicës

  Korrupsioni: përgjegjësi e elitave dhe barrë e shumicës   Botuar tek gazeta Shekulli   Lufta kundër korrupsionit, mbajtur si flamur nga Partia Demokratike gjatë fushatës, padyshim qe ngriti edhe aspiratat dhe dëshirat për të parë sa më shpejt rezultate të prekshme. Dhe në fakt sulmet e para kundër qeverisë vijnë kryesisht në këtë drejtim, […]

Back To Top