Month: May 2006

Uncategorized

Vesi i proletariatit

Vesi i proletariatit Botuar tek gazeta Tirana Observer     Kudo nëpër Shqipëri dëgjohet të përseritet pareshtur shprehja “nuk paguhem sa duhet”. Janë të panumërt njerëzit të cilët ndihen të pakënaqur me pagën që marrin dhe që ankohen duke ia veshur fajin punëdhënësit. Mirëpo se si mund të matet në mënyrë objektive se sa “duhet” […]

Back To Top