Month: July 2007

Uncategorized

Nëpërkëmbja e flamurit kombëtar shqiptar.

Nëpërkëmbja e flamurit kombëtar shqiptar. Botuar tek gazeta Panorama   Ceremonia e inaugurimit të presidentit Topi ishte goxha dinjitoze dhe me të vërtetë për t’u vlerësuar. Të tilla ceremoniale të kryera me solemnitet i japin hije shtetit, konsolidojnë institucionet duke dhene idenë e vazhdimësisë dhe stabilitetit. Rituali i sapokryer padyshim që linte përshtypjen e një […]

Uncategorized

Shansi i dytë i Topit për me i ba mirë të djatht

Shansi i dytë i Topit për me i ba mirë të djathtës Botuar tek gazeta Panorama   Kriza ekstreme e presidentit dhe acarimet e njëpasnjëshme që kanë karakterizuar muajt e fundit kanë bërë që nga debati publik dhe nga memoria kolektive të fshihet fare rezultati i zgjedhjeve lokale të shkurtit. Mirëpo propozimi e më pas […]

Uncategorized

Shansi i dytë i Topit për me i ba mirë të djathtës

Shansi i dytë i Topit për me i ba mirë të djathtës Botuar tek gazeta Panorama   Kriza ekstreme e presidentit dhe acarimet e njëpasnjëshme që kanë karakterizuar muajt e fundit kanë bërë që nga debati publik dhe nga memoria kolektive të fshihet fare rezultati i zgjedhjeve lokale të shkurtit. Mirëpo propozimi e më pas […]

Back To Top