Month: December 2005

Uncategorized

Vota të hapura për të siguruar institucione të hapura dhe të përgjegjshme

Vota të hapura për të siguruar institucione të hapura dhe të përgjegjshme Botuar tek gazeta Standard   Para pak ditësh u votua për procedurën e votimit të hapur për emërimin apo shkarkimin e drejtuesve të disa institucioneve të caktuara. Në fakt kjo çështje hap një debat bërë edhe qindra vjet më parë kur kanë qenë […]

Back To Top