Month: November 2009

Uncategorized

Zëvendësimi i politikës nga spektakli

Zëvendësimi i politikës nga spektakli Botuar tek gazeta Shqip Zgjedhjet e këtij viti në aspektin e komunikimit politik shënuan një hap të ndjeshëm përpara, njëherazi cilësor dhe sasior jo vetëm si pasojë e rëndësisë së madhe të këtyre zgjedhjeve për palët që morën pjesë por edhe si rrjedhojë e reformës elektorale. Pikësëpari vlen të përmendet […]

Back To Top