Month: January 2010

Uncategorized

Shqipëria e Realit dhe Shqipëria e realitetit

Shqipëria e Realit dhe Shqipëria e realitetit botuar tek gazeta Shqip Prej një jave vazhdon jehona e fikjes së dritave të stadiumit Qemal Stafa në ndeshjen midis Realit të Madridit dhe Gramozit, duke uzurpuar hapjen e revistave kryesore të lajmeve në televizione, faqet e para dhe titujt kryesorë të shtypit shqiptar si dhe duke u […]

Uncategorized

Shteti paramodern

Shteti paramodern botuar tek gazeta Shqip Fatmirësisht po duket se kriza e përmbytjes po shkon drejt mbylljes dhe falë Perëndisë mëshirëplotë dhe angazhimit vetëmohues të shumë njerëzve që morën pjesë në përballimin e kësaj krize, shpëtuam pa viktima. Tani që kaluam fazën ku rrinim me zemër të ngrirë nga frika e përkeqësimit apo rrezikut të […]

Back To Top