Month: November 2008

Uncategorized

Kodi i ri elektoral dhe Pakoja e Ahtisaarit

Kodi i ri elektoral dhe Pakoja e Ahtisaarit Botuar tek gazeta Shqip www.adrinurellari.com Shteti grek ka luajtur një rol vendimtar në zhvillimet e brendshme dhe të jashtme të politikës shqiptare së pari nëpërmjet marrëdhënieve bilaterale duke përbërë edhe vendin pritës kryesor të emigrantëve tonë, partnerin e dytë tregtar dhe vendin prejardhës të kompanive që zotërojnë […]

Uncategorized

Gjeopolitika shqiptare sërish e rrezikuar

Gjeopolitika shqiptare sërish e rrezikuar Botuar tek gazeta Shqip www.adrinurellari.com   Gjashtë pikat e propozuara nga Ban Ki Muni pavarsisht se paralajmërojnë një erë të re të gjeopolitikës shqiptare fatkeqësisht nuk ka marrë në Tiranë jehonën që meriton ky propozim për nga domethënia strategjike. Përqëndrimi tek rutina dhe grindjet e përditshme të brendshme të Shqipërisë […]

Back To Top