Month: March 2007

Uncategorized

Një krizë artificiale për presidentin

Një krizë artificiale për presidentin Botuar tek gazeta Panorama   Ende pa përfunduar procesi i zgjedhjeve vendore në Shqipëri është ndezur në maksimum dhe ka pushtuar vëmendjen e debatit publik çështja e presidentit. Dhe debati ka hapur rrugën e dhjetëra skenareve të mundshëm përfshi këtu edhe mundësinë e zgjedhjeve të parakohshme që do ta fusnin […]

Uncategorized

Pse ikën truri e nuk kthehet, si dhe pse nuk krijohet tru i ri në Shqipërië

Pse ikën truri e nuk kthehet, si dhe pse nuk krijohet tru i ri në Shqipërië gazeta Metropol Veprimtaria e Organizitës së Studentëve Shqiptarë në Botë para pak kohësh pati goxha bujë në opinionin publik shqiptar. Për shumë njerëz u duk se rreze të forta shprese u hapën befas për të mirën e Vatanit. Kjo […]

Back To Top