Month: September 2006

Uncategorized

Monopoli i biznesit të vogël shqiptar

Monopoli i biznesit të vogël shqiptar Botuar tek gazeta Tirana Observer   Ekonomia jonë karakterizohet në shumë sektorë nga nivele të larta monopolizimi dhe kartelizmi që është e pritshme duke patur parasysh sistemin e zaptimit të ekonomisë nga pushteti politik sikurse ka ndodhur me qeverisjen e kaluar si dhe përmasat e vogla të ekonomisë sonë. […]

Back To Top