Month: December 2007

Uncategorized

Manipulimet me sondazhet dhe raportet ndërkombëtare

Manipulimet me sondazhet dhe raportet ndërkombëtare Botuar tek gazeta Panorama   Fundi i vitit është karakterizuar nga një rritje e jashtëzakonshme e sondazheve që synojnë të nxjerrin në pah  kush është individi më popullor, personazhi më i famshëm apo njeriu më i suksesshëm i vitit. Në shumicën e mediave, qoftë të shkruara e qoftë elektronike, […]

Uncategorized

Pse duhen kthyer menjëherë pronat e komuniteteve fetareë

Pse duhen kthyer menjëherë pronat e komuniteteve fetareë Botuar tek gazeta Panorama   Rishikimi i ligjit famëkeq 7501 rikthehu në qendër të vëmendjes çështjen e pronave të pakthyera.  Për festën e Bajramit qeveria i dha komunitetit musliman një copëz tokë si për të rehatuar kërkesat e pandalura të këtij komuniteti për kthimin e pronave të […]

Uncategorized

Ndërlikimet politike të rishikimit të gjuhës letrare shqipe

Ndërlikimet politike të rishikimit të gjuhës letrare shqipe Adri Nurellari botuar tek revista Klan Kur vizitova për herë të parë Beogradin jam ndjerë si në gjëmba duke menduar se gjendesha në strofullën e antishqiptarizmit. Mirëpo ndryshe nga çfarë prisja, u ballafaqova me një dashamirësi të shtirur por të theksuar të beogradasve që nuk humbnin rast […]

Back To Top