Month: March 2006

Uncategorized

Problemet dhe sfidat e mbulimit të çështjeve fetare nga mediat shqiptare: ateizmi dhe orientalizmi.

Një ndër tiparet thelbësore që dallohen tek raportimi i fesë në mediat shqiptare është manifestimi i theksuar i ateizmit. Ateizmi në media, pra mungesa e besimit në perëndi, mund të jetë i fshehur ose i hapur. Në lidhje me përhapjen e ateizmit në Shqipëri nuk ekziston ndonjë studim që të tregojë se sa është përqindja […]

Uncategorized

Problemet dhe sfidat e mbulimit të ëështjeve fetare nga mediat shqiptare: ateizmi dhe orientalizmi.

Një ndër tiparet thelbësore që dallohen tek raportimi i fesë në mediat shqiptare është manifestimi i theksuar i ateizmit. Ateizmi në media, pra mungesa e besimit në perëndi, mund të jetë i fshehur ose i hapur. Në lidhje me përhapjen e ateizmit në Shqipëri nuk ekziston ndonjë studim që të tregojë se sa është përqindja […]

Uncategorized

Legalizimi dhe Kompensimi : Si mund të ishin bërë ndrysheë

Legalizimi dhe Kompensimi : Si mund të ishin bërë ndrysheë Botuar tek Gazeta Standard Debati i legalizimit ka hyrë në një fazë të re të çuditshme, duke mos kursyer surprizat e kundërshtarëve të tyre. Kundërshtarët e qeverisë i kanë sytë të errur nga nihilizmi dhe e sulmojnë këtë ligj nga të gjitha anët, duke ndryshuar […]

Back To Top