Month: June 2010

Uncategorized

Dora e dukshme dhe e gabushme e shtetit në ekonominë shqiptare

Dora e dukshme dhe e gabushme e shtetit në ekonominë shqiptare botuar tek gazeta Shqip Një ndër burimet kryesore të krizës së madhe që ka kapur ekonominë amerikane gjatë këtyre viteve dhe si pasojë gjithë ekonominë botërore, gjendet tek tregu i ndërtimit në Amerikë dhe politikat shtetërore të rrugës së tretë të ndjekura nga Bill […]

Uncategorized

Qëndrimi i Tiranës ndaj Kosovës dhe çelësi i zgjidhjes

Qëndrimi i Tiranës ndaj Kosovës dhe çelësi i zgjidhjes botuar tek gazeta Shqip Kësaj të hëne u zhvillua në Manastir të Maqedonisë një konferencë rajonale dyditore për integrimin në NATO të vendeve nga Evropa Juglindore ku Kosova u privua nga pjesëmarrja. Mirëpo Shqipëria mori pjesë sikur mos të ishte asgjë mungesa e Kosovës ndërkohë që […]

Back To Top