Month: January 2005

Uncategorized

Elegji për konservatorizmin shqiptar

Elegji për konservatorizmin shqiptarmarre nga Shekulli Zakonisht kur diskutohet për spektrin politik aplikohet një kendvështrim me dy pika referimi, të majtën dhe të djathtën. Ideja e të majtës dhe të djathtës ka lindur nga viti 1789 kur Luigji I Gjashtëmbëdhjetë mblodhi përfaqësitë e përgjithshme në Francë. Në këtë mbledhje dy klasat a para, aristokratët dhe […]

Uncategorized

Shërbimi ushtarak i detyrueshëm shkel Kushtetut

Shërbimi ushtarak i detyrueshëm shkel Kushtetutën botuar ne gazetën Metropol   Pamjet që vijnë nga tragjedia e Azisë Juglindore dhe përkujtimi i nëntë janarit të vitit të kaluar në një farë mënyre të kujton paaftësinë e qeverisë sonë për t’iu ardhur në ndihmë qytetarëve të vetë dhe mos përgatitjen e ushtrisë shqiptare për të përmbushur […]

Uncategorized

Shërbimi ushtarak i detyrueshëm shkel Kushtetutën

Shërbimi ushtarak i detyrueshëm shkel Kushtetutën botuar ne gazetën Metropol   Pamjet që vijnë nga tragjedia e Azisë Juglindore dhe përkujtimi i nëntë janarit të vitit të kaluar në një farë mënyre të kujton paaftësinë e qeverisë sonë për t’iu ardhur në ndihmë qytetarëve të vetë dhe mos përgatitjen e ushtrisë shqiptare për të përmbushur […]

Back To Top