Month: June 2006

Uncategorized

Nje deklarate jo dhe aq universale

Nje deklarate jo dhe aq universale    Adri Nurellari  Botuar tek revista KLAN     Në 10 dhjetor të vitit 1948 Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara aprovoi dhe shpalli Deklaratën Universale të të Drejtave të Njeriut. Kjo Deklaratë erdhi padyshim pas katastrofës më të madhe që kishte përjetuar njerëzimi, Luftës së Dytë Botërore. Kjo […]

Uncategorized

A duhet subvencionuar bujqësia jonëë

A duhet subvencionuar bujqësia jonëë Botuar tek gazeta Tirana Observer   Gjithmonë në Shqipëri kur flitet për fshatarësinë, ajo përmendet në një farë mënyre me keqardhje dhe ndjenjë faji. Me thënë të vërtetën gjendja e fshatarësisë shqiptare me të vërtetë lë për të dëshiruar dhe është në pikë të hallit. Kjo pasi në fshatra mungojnë […]

Back To Top