Month: August 2008

Uncategorized

Politika e jashtme shqiptare: Një disfatë e vazhdueshme

Politika  e jashtme shqiptare: Një disfatë e vazhdueshme   Botuar tek gazeta Shqip   Është bërë traditë në vendin tonë që palët e ndryshme politike të sulen për të kapitalizuar çdo zhvillim të politikës së jashtme për kredo politike, dhe rasti më i fundit ishte padyshim ai i vizave të Maqedonisë. Qeveria u orvat që […]

Back To Top