Month: May 2010

Uncategorized

Shqipëria e humbur dhe rruga për ta shpëtuar

Shqipëria e humbur dhe rruga për ta shpëtuar botuar tek gazeta Shqip Një ndër epokat më të lavdishme të lëvizjes kombëtare shqiptare ka qenë padyshim lufta për mbrojtjen e Plavës dhe Gucisë prej forcave të Lidhjes së Prizrenit dhe popullsisë trime vendase gjatë dhjetorit 1879-janar 1880. Betejat e drejtuara nga Ali Pashë Gucia, Jakup Ferri, […]

Uncategorized

Bursa apo stili i vjetër i hapjes së shkollave të reja

Bursa apo stili i vjetër i hapjes së shkollave të rejabotuar tek gazeta Shqip Pak ditë më parë, Kryeministri shpalli një nismë të re arsimore, atë të hapjes së katër fakulteteve të teknologjisë së informacionit, ndërkohë që arsimi i lartë shtetëror tashmë është i tejfryrë me institucione, studentë dhe programe dhe tejet i mangët për […]

Uncategorized

Komisioni i Shërbimit Civil, ai i Ruzhdies dhe greva e uris

Komisioni i Shërbimit Civil, ai i Ruzhdies dhe greva e urisë botuar tek gazeta Shqip E gjithë vëmendja e opinionit publik tanimë është përqëndruar tek greva e urisë që kërkon hapjen e kutive për hir të transparencës dhe për të bërë një pikë kthese njëherë e mirë nga tradita e deritanishme e cënimit të zgjedhjeve. […]

Uncategorized

Komisioni i Shërbimit Civil, ai i Ruzhdies dhe greva e urisë

Komisioni i Shërbimit Civil, ai i Ruzhdies dhe greva e urisë botuar tek gazeta Shqip E gjithë vëmendja e opinionit publik tanimë është përqëndruar tek greva e urisë që kërkon hapjen e kutive për hir të transparencës dhe për të bërë një pikë kthese njëherë e mirë nga tradita e deritanishme e cënimit të zgjedhjeve. […]

Back To Top