Month: November 2007

Uncategorized

Berluskonianizimi i politikës kosovare

Berluskonianizimi i politikës kosovare  botuar tek gazeta Panorama  Zgjedhjet në Kosovë përveçse sollën një përmbysje të vërtetë në spektrin politik kosovar duke shënuar edhe një pikë kthese ne historinë e shkurtër politike të Kosovës së çliruar, nxorrën edhe një fenomen të ri që në ambjentet e atyre që studiojnë fushatat politike dhe sjelljen elektorale ka […]

Uncategorized

Dorëheqja politike si evoluim në politikën shqiptare

Dorëheqja politike si evoluim në politikën shqiptare Botuar tek gazeta Panorama    Dorëheqja e ministrit të drejtësisë, e cila ndodhi një ditë pas doreheqjes dhe akuzave të bëra nga ish drejtori i përgjithshëm i burgjeve, shënon një precedent me shumë rëndësi në politikën shqiptare. Atë të mbajtjes së përgjegjësisë personale dhe reagimit të menjëhershëm ndaj […]

Back To Top