Month: October 2007

Uncategorized

Ideologjizimi i Partisë Socialiste: Më në Fund

Ideologjizimi i Partisë Socialiste: Më në Fund Botuar tek gazeta Panorama Një ndër të rejat më të fundit në jetën politike shqiptare ka qenë padyshim krijimi i fondacionit politik Qemal Stafa si një fondacion politik që synon të ideologjizojë Partinë Socialiste. Mbase emri në fakt lë vend për paqartësi, partia së cilës i shërben quhet […]

Uncategorized

Pse duhen hapur tani dosjet e komunizmit

Pse duhen hapur tani dosjet e komunizmit Botuar tek gazeta Panorama   Këto ditë doli në botim dhe u promovua libri për Historinë e Shqipërisë të periudhës 1912 –2000 me autore Valentina Dukën dhe shtypur nga shtypshkronja e librit universitar.  Ky libër është me të vertetë interesant sepse trajton me kurajo një periudhë shumë delikate […]

Back To Top