Month: April 2005

Uncategorized

Pse ikën truri e nuk kthehet, si dhe pse nuk krijohet tru i ri në Shqipërië

Pse ikën truri e nuk kthehet, si dhe pse nuk krijohet tru i ri në Shqipërië gazeta Metropol Veprimtaria e Organizitës së Studentëve Shqiptarë në Botë para pak kohësh pati goxha bujë në opinionin publik shqiptar. Për shumë njerëz u duk se rreze të forta shprese u hapën befas për të mirën e Vatanit. Kjo […]

Back To Top