Month: August 2009

Uncategorized

Koha për të legalizuar hashashin

Koha për të  legalizuar hashashin botuar tek gazeta Shqip Ndër pamjet më të  shpeshta që kanë filluar të dalë në lajmet televizive kanë qenë operacionet policore kundër mbjelljes e trafikimit të kanabisit në Shqipëri. Fakti që hashashi është përhapur tashmë anembanë vendit, edhe në zona që nuk janë mbajtur më parë për prodhues masiv, si dhe operacionet e policisë që përfundojnë pa ndonjë të arrestuar konkret, por thjesht me […]

Uncategorized

Shqiptaret duarlart

SHQIPTARET DUARLART! Adri Nurellari Sipas shpalljes përfundimtare të zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë, të bërë prej Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, bëhet e ditur se kanë marrë pjesë 1.566.079 zgjedhës nga 3.084.946 që ishin në listën zgjedhore. Në pamje të parë duket numër i madh, sepse edhe numri i votuesve nëpër lista ishte shumë më i […]

Back To Top