Month: January 2007

Uncategorized

Keshi antikushtetues

Keshi antikushtetues Botuar tek Revista Klan Situata e zgjedhjeve bëri që çështja e kushtetutës të përsëritej pafundësisht gjatë krizës së datës dhe mënyrës së zhvillimit të zgjedhjeve lokale. Kushtetuta është nxjerrë në qendër të argumenteve duke u portretizuar si e shenjtë dhe e paprekshme ndërkohë që ka rrethana të tjera ku nëpërkëmbja e kushtetutës ndodh […]

Uncategorized

Shpërthimi i nostalgjisë për artin e realizmit socialist

Shpërthimi i nostalgjisë për artin e realizmit socialist Festat e fundvitit manifestuan si rrallë herë një rikthim të çuditshëm nostalgjik tek e kaluara. Nuk bëhet fjalë vetëm për vazhdimin me fanatizëm të zakonit të blerjeve masive të ushqimeve para Vitit të Ri që vazhdon për inerci edhe sot paçka se tanimë ka bollëk nëpër dyqane […]

Back To Top