About

Ky është blogu personal im personal ku do të vendos kryesisht shkrimet që botoj në shtyp dhe ku ftoj miqtë e mi, kolegët apo të tjerë të interesuar për të dërguar komentet e tyre.

Ju falënderoj që morrët mundimin për të u marrë me faqen time të internetit,

Gjithe te mirat,

Adri Nurellari

nurellari@yahoo.fr
Kutia Postale 2913
Tirane
Shqiperi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top